Пеньо Мангъров-Чешкия отново избяга от поредната си присъда за изнасилване, този

...
Пеньо Мангъров-Чешкия отново избяга от поредната си присъда за изнасилване, този
Коментари Харесай

Осъденият за три изнасилвания Пеньо Мангъров-Чешкия, отново е обявен за издирване

Пеньо Мангъров-Чешкия още веднъж избяга от следващата си присъда за обезчестяване, този път 12-годишна. Той бе наказан преди месец, само че не е открит и е разгласен за търсене, предава 24 часа.

Присъдата е за 3 изнасилвания на пловдивчанка, която тогава била на 29 години. Сюжетът е от 6 януари 2019 година Пеньо се срещнал с нея във Фейсбук и настоял да се срещнат.

Първоначално тя му отказала, само че с цел да спре да я тормози, се съгласила. На уречената дата дамата се качила в колата му, с цел да поговорят. Той потеглил в посока София, а по пътя я заплашил с секира. Когато пристигнали в дома му, я изнасилил 3 пъти. За да си построи оправдание, нареждал на дамата да се държи отзивчиво с него на местата, където знаел, че има видеокамери. 

Докато е лежал в ареста по това дело, той е имал телефон в килията си и е търсил нови жертви

В края на декември 2019 година Мангъров се свързал във Viber с красиво момиче, което в никакъв случай преди не го е виждало. Започнал да ѝ написа. Момичето дало отговор, само че малко по-късно връзката им завършила. В началото на 2020 година Мангъров още веднъж почнал чат с нея. Тя обаче пренебрегнала повикванията му. Последвали обиди и закани за ликвидиране.

Момичето прочитало известията, само че не отговаряло. Арестантът се ядосал и се заканил да изпрати хора при нея. Заричал се, че ще я откри и ще ѝ разбие главата с бухалки и железни тръби. Всичко това щяло да се случи пред очите на приятеля ѝ. Описал по какъв начин ще убие и момчето, откакто завърши гаврата с нея. Освен всичко друго Мангъров, който е прочут с прякора си Чешкия, проклинал момичето да се разболее от рак.

Рецидивистът е упрекнат и зa изнacилвaнe нa cтудeнткa в cтoлицaтa през 2018 година Зaпoзнaли се още веднъж в обществените мрежи. Последвал я, изпрaтил ѝ cъoбщeниe и тя му дала отговор. Разменили си фотоси. Рaзбрaли ce зa cрeщa и мoмичeтo oтишлo. Дoбрoвoлнo ce кaчило в тaкcитo и влезнало в дoмa нa Мaнгърoв крaй кинoцeнтърa в Coфия. Пили уиcки, a cлeд кaтo cтудeнткaтa oткaзaлa дa прaвят ceкc, Пeньo пoбecнял и я изнасилил. Делото е висящо в Софийския областен съд.

Мангъра, както е прочут, съумя да се прояви и откакто бе пуснат от ареста. Той бил спрян за инспекция на 22 февруари на бул. “Тотлебен ” в София. Пътните служители на реда го тествали за дрога. Тестът отчел съществуване на бензодиазепини. Това са група психоактивни субстанции, които се съдържат в всеобщо предписвани успокоителни медикаменти като диазепам, лексотан, ксанакс, рохипнол и така нататък Мангъров незабавно бил арестуван, а Софийската районна прокуратура поискала непрекъснатия му арест.

Съдът обаче го пуснал под домакински арест.

Мъжът е прочут като чаровник с жесток манталитет, който през няколко години е задържан за разнообразни закононарушения. Дори имаше връзка с прокурорка, която го разследвала, а по-късно напуща правосъдната система, с цел да му стане юрист. Винаги в безценен костюм и зад кормилото на шикозна кола, макар че няма законен бизнес на свое име у нас.

Първата присъда за полово закононарушение на Мангъров e от 2004 година - 8 години зa изнacилвaнe в Плoвдив. Излизa от пандиза прeз oктoмври 2010 година Някoлкo мeceцa cлeд тoвa oбaчe oтнoвo е зaд рeшeткитe. Прeз юни 2011 година e зaдържaн oт cлужитeли нa ГДБOП в cтoличния кв. “Люлин ” за изнудване на няколко дами за големи суми. Биел ги, заплашвал ги, принуждавал ги да проституират, с цел да му дават разнообразни движимости - тв приемници, златни бижута, преносими компютри и мобилни телефони. Дo aрecт се cтигa cлeд прoдължилo нaд пoлoвин гoдинa рaзcлeдвaнe. Осъден е на 7 година затвор през 2014-а.

“Ако не ми дадеш 23 хиляди лева, ще пусна в интернет клип как вършим секс. Ще го видят всички, в това число родителите ти и щерка ти ”, заканил се Чешкия на една от жертвите си, излиза наяве по време на процеса против него.

Мангъров се прочу още в края на предишния век. Тогава бе обвинен за две поръчкови убийства в Прага през 1998 и 1999 година Заловен е с отрязана глава в багажника на колата си. Първоначално бе наказан на 20 година затвор поради убийството на Ладислав Цимерман на 27.12. 1998 година Трима чехи бяха посочени за негови съучастници. Присъдата му беше анулирана от Апелативния съд поради позволени процесуални нарушавания в досъдебното произвеждане и делото беше върнато на окръжната прокуратура за доразследване. Предприемачът Цимерман бил поръчан от брачната половинка си Мартина, твърдеше обвиняването. За убийството на Иржи Витек Чешкия бе приет за почтен.

“Нямам нищо общо и с двете убийства, ще видите, че съдът ще го разбере ”, съобщи Мангъров след края на процеса тогава. Алибито му, че по това време не е бил в Чехия, удостоверява негов съученик и другар от спортното учебно заведение в Пловдив.

Омайва прокурорката, която го проверява, и се дами за нея. Сменя я с победителка в “Биг Брадър ”, а след това и с Мис Силикон

Животът среща Пеньо Мангъров с доста дами, които съдбовно се влюбват в него, а по-късно грубо съжаляват. Легендарна е историята по какъв начин оплита в мрежата на чара си прокурорката Соня Алексиева, която го проверява. След няколко разпита с него тя напуща правосъдната система и му става юрист. Женят се.

Алексиева обаче не съумява да отбрани Мангъров до дъно. По време на делото, по което през 2004 година той е наказан, двамата се скарали. Пеньо почнал да опонира на брачната половинка си и да я прекъсва по време на съвещанията. Развеждат се и той се отхвърля от услугите ѝ.

През 2010 година, когато е в пандиза, съумява да смъкна настоящата тогава победителка от “Биг Брадър фемили ” Ели Кузмова. След като се раздели с мъжа си, с който завоюва шоуто, тя си постави силикон, подстрига се съвсем нула номер и стартира да върви по празненства, като се похвали, че има връзка с Пеньо Чешкия. В поредност от телевизионни изявленията Ели описа, че му върви два пъти седмично на рандеву, само че по справедливи аргументи не са консумирали любовта си. Разделиха се, откакто Мангъров излезе от пандиза.

През 2013 година той отново се дами  за Мис Силикон 2011 година Лилия Ванчева. Двамата се женят през март 2013 година Преди него едрогърдата красавица има няколко несполучливи връзки със столични предприемачи, шумно коментирани в жълтите издания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР